Van Tilburg Techniek is een elektrotechnisch installatie bedrijf dat
zich voornamelijk richt op industriële Installatie techniek.
Van Tilburg Techniek is gespecialiseerd in communicatieve
systemen, beveiliging systemen en elektrotechnische industriële
proces besturingen. Daarnaast bent u bij Van Tilburg Techniek
ook aan het juiste adres voor meer algemene elektrotechnische
werkzaamheden. Service, en een pro actieve benadering zijn voor
ons de normaalste zaak van de wereld.

Verkerk Service Systemen

//Verkerk Service Systemen
Verkerk Service Systemen 2016-11-28T17:24:10+00:00

Zorg / verpleegsystemen

De Verkerk Groep houdt zich al sinds 1984 bezig met de ontwikkeling, productie, levering, het in bedrijf stellen en het onderhoud van intelligente zorgsystemen voor zowel Intramurale als extramurale zorg in verpleeghuizen, zorgcentra, ziekenhuizen en thuiszorg.

Jarenlange ervaring

Binnen de gezondheidszorg zijn naast zorg ook veiligheid en het comfort van belang. Door de jarenlange ervaring heeft de Verkerk Groep een goed inzicht in de organisatie en werkwijze van deze opdrachtgevers in de marktsector en vormt daarom de perfecte partner voor de begeleiding van het gehele traject.

Uitstekende opleiding en aftersales

Voor het in gebruik nemen van onze systemen krijgt het personeel van de instelling een uitgebreide training en instructie, waardoor zij vanaf dag één goed voorbereid met het systeem om kunnen gaan.
Na het in gebruik nemen van het systeem, kan een opdrachtgever rekenen op een uitstekende aftersales dienstverlening waarbij evaluatie en de gebruikersvereniging zeer belangrijke elementen zijn.

Van Tilburg Techniek is dealer van Verkerk Service Systemen

Na jarenlang ervaring met het systeem te hebben opgedaan is Van Tilburg Techniek in 2009 officieel door Verkerk Service Systeem getoetst en gecertificeerd voor haar systemen.
Waarna Van Tilburg Techniek door Verkerk Service Systeem is aangewezen om als eerstelijns bedrijf te fungeren in de regio Friesland, Groningen en Drenthe.
Van Tilburg Techniek is in staat alle voorkomende problemen en storingen op te lossen.
Doordat Van Tilburg Techniek brede kennis heeft van dit systeem kunt u bijvoorbeeld als hoofdaannemer van zorg- c.q. verpleeghuizen, zorgcentra, ziekenhuizen en thuiszorg deze discipline uitbesteden aan ons. Van Tilburg Techniek zal na overleg het complete traject inclusief nazorg voor u kunnen uitvoeren.