Van Tilburg Techniek is een elektrotechnisch installatie bedrijf dat
zich voornamelijk richt op industriële Installatie techniek.
Van Tilburg Techniek is gespecialiseerd in communicatieve
systemen, beveiliging systemen en elektrotechnische industriële
proces besturingen. Daarnaast bent u bij Van Tilburg Techniek
ook aan het juiste adres voor meer algemene elektrotechnische
werkzaamheden. Service, en een pro actieve benadering zijn voor
ons de normaalste zaak van de wereld.

Missie en Waarden 2016-11-28T17:24:10+00:00

Van Tilburg Techniek is een elektrotechnisch installatie bedrijf dat zich voornamelijk richt op industriële Installatie techniek. Van Tilburg Techniek is gespecialiseerd in communicatieve systemen, beveiliging systemen en elektrotechnische industriële proces besturingen. Daarnaast bent u bij Van Tilburg Techniek ook aan het juiste adres voor meer algemene elektrotechnische werkzaamheden. Service, en een pro actieve benadering zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Onze missie en Waarden:

Bijdragen aan een betere wereld door en met duurzaame technologie.

Technologie kent voor ons geen geheimen.Er zijn natuurlijk meer ondernemingen met kennis en ervaring.  Maar het echte verschil wordt gemaakt door passie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op gebied van energie-efficiëntie, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiëntie werk-en leefomstandigheden.

Onze Waarden

Gedreven.

Scherp, alert en vastberaden verbeteren wij voordurend onze prestaties en zoeken wij iedere dag opnieuw naar innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.

Betrokken.

Van Tilburg Techniek wil bijdragen aan een betere wereld door het leveren van duurzame technologie die daadwerkelijk het verschil maakt. Dit kunnen we alleen bereiken door onderlinge betrokkenheid maar ook door oog te hebben voor de doorlopend veranderende behoeften bij onze klanten.

Gedurfd.

Bij Van Tilburg Techniek staan we vol optimisme in het heden en wenden onze durf, daadkracht en intelligentie aan om te bouwen aan een betere toekomst. Daarbij aarzelen we niet om nieuwe wegen in te slaan en revolutionaire technieken en oplossingen te testen en toe te passen.

Verbonden.

Samenwerking is de bouwsteen van ons succes. Wij helpen elkaar en zoeken elkaar op om kennis te delen en onze vaardigheden optimaal te laten renderen.